Najnovšie recenzie zo sekcie Klietky a voliéry
- mensia je klietka ako je pisany
Jednotlivé diely do seba dobre nesedeli, sú akoby skrivené. Jedny dvierka sú nefunkčné. Šrúby nešli zašrubovať až do konca.
- jeden diel prehnutý , bol problém klietku zložiť. Horne skrutky nepasovali. Niektoré matice zle nevarené.
- Na tú cenu v pohode
- Kŕmiko, bydielka, napájačka v cene
- Kopa chýb - došla zlomená na mnohých častí, je tam veľká diera na bokoch strechy, ťažko poskladateľná lebo diery sú o pár mm mimo.
- Vedľa tácky je asi cm miesta, takže všetko odtiaľ vypadáva
Keď očakávate aby fakt klietka bola 100%-ná, tak si musíte zakúpiť klietku za vyššiu cenu, avšak za túto cenu fakt nemôžem nič povedať proti. Za cca 140€ tá klietka je perfektná a nie je dôvod reklamovať tieto vady, ktoré pravdepodobne vznikly kvôli kuriérovi.
Mám v nich osmákov. Klietky ktoré sú cca 20cm väčšie sú o 300€ drahšie, takže... Za mňa ok, a radšej si ručne opravím tie chybičky
- Vyhovujúce rozmery.
- Nesedia otvory pre skrutky a farba nieje na spodnej strane úplne natretá. Matice v dieloch sú navarené na krivo čo spôsobuje problém pri skladaní voliéry.
Po úpravách je voliéra vyhovujúca.
OTRASNÉ POKRIVENÉ NEZMONTOVATELNÉ
Ešte son nevyskúšal, nakolko to je darcek pre dcéru na narodky :-)
- všetko OK ,ochota ,rýchlosť a serioznosť
- Spokojný,,jednoduchá montáž..tovar nad moje očakávania!!
- Absolútne žiadne!!!
Spokojný!!!odporucam..
Veľké otváracie dvierka by som prijala v dolnej časti pre lepšie vkladanie väčších misiek a bezpečnosť vtákov pri otvorených dvierkach.
- Priestranna klietka
- Drevene bidla
- Jednoducha udrzba
- Moznost predelenia na dve casti
- Bocne uchytky klietky a vanicky presmykuju, ak su nadoraz, vahou vanicky plnia funkciu, ale cakal by som spolahlivejsie riesenie (ako je napr. pri mensej Ferplast Rekord 4)
Vyzera aj plni funkciu podla ocakavani. Zakupene v Abc-Zoo.
- Super veľká klietka, kvalitný materiál. Otváracie dvierka 3ks na bokoch a obrovský otvor na vrchu. Vyťahovací šuflík je super vec pri čistení klietky. Odporúčam každému :)
- výborná, odporúčam
Výborný, pre menších operencov. Nádržka na vodu a krmivo . Krásne bydielka, jednoduché čistenie, proste super výrobok.
- Priestranná klietka pre malého papagája.
je praktický - rozoberateľný
- Kvalitná fotodokumentácia tovaru, rýchle jednanie a expedícia tovaru, vhodne zabalený a zabezpečený proti poškodeniu
- nemožnosť vyskúšať vkladanie krmítka pre vtáčiky
Klietka prišla v neporušenom stave, podľa foto na e-schope sa zhodovala s fotografiou, rýchla komunikácia a expresne vybavenie objednávky, jediné, čo je nevýhodou, že som si nemohla vyskúšať vkladanie krmítka pre vtáčiky, nevedela som zavrieť kryt na vloženom krmítku z vonku, ale už je to OK. Klietka splnila moje očakávania.
- Nedodaný
Nič sme nedostali?
Za super cenu, dobre vyzerá.
- Technológia comfortplast.
- Trus padá aj bokom.
Zobrazujem 81 - 100 zo 298 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...15 Ďalšie »