Najnovšie recenzie zo sekcie Klietky a voliéry
Super veľká klietka, u nás sa používa len v zimnom období, ale je super že sú k nej aj doplnky.
Som veľmi spokojny
- Dobre rychla preprava
Cimuka BYK Midi 64 x 62 x 46 cm
Pridané: 4. septembra 2020
(naposledy upravené 30. septembra 2020)
Zakúpený v Liahneme.sk
- Všetko OK
Je super.
- Vysoká kvalita
Slaba konstrukcia, plastove bocne sasy, plastove otocne krmidlo sucastou steny - ked sa nieco odlomi, zostane po nom diera.
praktická klietka pre papagája, cez deň sedí hore, v nocí spí zatvorený, vyzerá spokojne :o)
kvalitná klietka
- Kvalita dodanej klietky a praktické detaily ,čo zodpovedá vyššej cene, určite doporučujem
- Vela priestoru na manypulaciu
- veľmi pekne som Vás žiadal aby ste mi poslali nove napájaný nakoľko boli polamane
Ok
- Šikovný skladby hygienicky ľahké cistenie
Pekna, kvalitna, priestranna klietka za dobru cenu.
- pekná veľká klietka
- dobrá cena
- moderný vzhľad, kvalitné spracovanie, vyrobené v EU
- Pre korelu fajn priestrana itvory a dvierka super
Plastove bidla som vyhodil max hlupost id vyrobcu a mal by sa zamysliet ze zuve tvory maju radsej drevo nie plast a po dalsie kazi to dojem ten plast
- Pekná
- Dizajn
Voliera elegantna priestorovo dobre riesena preto sme ju vybrali. Nevyhody - celkova labilita, s dvierkami sa tazko manipuluje, krmitko je na klik system kt mema dlhu zivotnost. Spodna cast voliery bola prasknuta co sme zistili az po rozbaleni. Kvalita nie je adekvatna cene.
je to síce pekná klietka, ale neni vhodný pre andulky
je to veľmi dobrá klietka pre menšie papagáje ako sú andulky. Je ku tomu všetko čo potrebujete.
Zobrazujem 121 - 140 zo 298 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...15 Ďalšie »